Sign in to follow this  
Followers 0
GermanPlay

No ingame sound with PlayClaw 5

2 posts in this topic

Hey guys,


 


I use PlayClaw 5 and I only can record my own voice via Push to Talk but no ingame sound. I use the right sound soure, because I only got this. Between my Headphones/Mic & the computer I use a Roland Quad-Capture Sound Interface. I hear the ingame sound perfectly and the voice and picture recording is also really good. Just the ingame sound is missing. I tryed all the other sound sources (off course, they are dead) and no response from the ingame sound.


 


I also tried with different games and no sound.


 


The mark for stereo is set and I also tried to split sound and video in different lines. It worked, but only with my voice. The ingame sound was missing too.


 


What can I do? I dont want to use more than one tool for the recordng and iam a big fan of playclaw. But I really need the ingame sound. =(


 


Please help


 


Best


Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem fixed:


 


It was important to create a new audio source. I had to activate and set as standart the source "stereomix" in the windows sound settings.


 


After that I set the source stereomix as source in playclaw 5. Everything work.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0